13 Mayıs 2012 Pazar

Leon's Palace

Leon’s Palace, saraylardan ilham alan aristokrat iç dekorasyonuyla dünyanın en prestijli otelleri arasında yer alıyor.
Lichtjuwel - Christoph Seibold
19. Yüzyıl mimarisi
Leon’s Place, 19. Yüzyıldan kalma bir saray içinde yer alıyor. Yapı, çağdaş otel mimarisi için bir referans noktası. Hotelphilosophy Kreatif Ofisi tarafından tasarlanan, şehir merkezindeki Via XX Settembre’de bulunan Leon’s, bu antik İtalyan başkentini keşfetmek için harika bir konuma sahip.

Lichtjuwel - Christoph Seibold
Teatral Etki
Şık ve modern dekorasyonu, mermer detaylarıyla mimari oldukça büyüleyici. Yüzlerce yıl önce kutsal bir mekan olan saray konsepti binaya girer girmez göze çarpıyor. Salon ve ortak alanlarda teatral bir etki var. Girişten büyük ana salona yürürken geniş alanlar ve dekoratif bileşenler dikkati çekiyor.
 
 
 
 
Lichtjuwel - Christoph Seibold
Neo-Gotik İhtişam
Kristaller ve kumaşlardan yapılan avizeden, siyah kadife bir salıncak sarkıyor. Bu Neo-Gotik görüntü karşısında sonsuzluk hissine kapılmak kaçınılmaz… Dev avizelerle aydınlanan kullanım alanlarının ışık düzeyi duvar aplikleriyle desteklenmiş.

Lichtjuwel - Christoph Seibold
Kristal Işıltı
Görkemli kumaşlar, dramatik aydınlatma uygulamaları, değerli süslemelerle dekorasyon ve mobilyalar, orijinal tarihi ve görkemli atmosferi yeniden yaratıyor. Visionnaire Café, yaratıcılığın sınırlarını sorgulatıyor adeta; tezgah bir ışık şovu yaratan gümüş mozaiklerle süslenmiş. Üzerinden boylu boyunca sarkan kristal aydınlatma da gösterinin ana elemanlarından.

Lichtjuwel - Christoph Seibold
Siyah & Beyaz Yansıma
Duvarların genelinde bolca ayna kullanılmış. Böylece içeride derinlik ve genişlik etkisi harika biçimde çözülebilmiş. Gri inci ve siyah beyaz tonlarını takip eden dekorasyon sofistike ve çağdaş bir çizgiyi takip ediyor. Böylece mekanların konsepti modern ve neo-klasik unsurların birlikteliği üzerinde yoğunlaşıyor.

Lichtjuwel - Christoph Seibold
Konforlu Denge
Balkonlardaki dökme demir uygulaması, neo-klasik sütunlar, yüksek tavanlar, gümüş aksesuarlar ve mükemmel kadife kumaşlara Carrara polikrom mermer de eklenince dengeli ve keyifli alanlar ortaya çıkıyor. Mobilyalarla antik mimari arasındaki denge ise tüm zamanlara imza atarcasına başarılı biçimde çözülmüş.

Foto Credits: Westwing

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...