6 Mayıs 2012 Pazar

Bahçede Keyif Zamanı

Bahçe, balkon ve teraslarda sevdiklerinizi ağırlayıp keyifli saatler geçirebileceğiniz masa takımları, oturma ve dinlenme üniteleriyle güneşin tadını çıkarın…
Lichtjuwel - Christoph Seibold

SAMİMİ DAVETLER
Bahçe mobilyaları için alışverişe çıkmadan önce mevcut alanı ne şekilde kullanacağınıza ve maksimum kaç kişilik davetler vereceğinize karar vermenizde yarar var. Üç-dört kişilik bir aile için fazla yer kaplamayan katlanabilir pratik masa ve sandalye takımları idealdir. Renkli seçenekleri ise yemyeşil bahçe ortamında neşeli ve yaşam dolu bir dış mekan yaratmanıza yardımcı olur.
Fotoğraflar: IKEA

Lichtjuwel - Christoph Seibold
DAYANIKLI MALZEME
Bahçe mobilyası alırken hava şartlarına dayanıklı tik ve sentetik rattan gibi sağlam malzemelere sahip modeller tercih etmeniz gerekir. Özellikle iç konstrüksiyonu alüminyum olan rattan mobilyaların renkli, modern tasarımlarıyla havuz ve doğa ortamında odak noktası oluşturabilirsiniz.
Fotoğraflar: Mudo Concept

Lichtjuwel - Christoph Seibold
MODERN DÜZENLEME
Dış mekan dekorasyonunun en etkili yolu önce iç mekan düzenlemesini düşünüp onu dışarıya yansıtmak olabilir çoğu zaman. Açık alanı ayrı bir yer değil, evinizin bir devamı olarak algılayın ve iç mekan düzenlemesinden renk, malzeme veya tema gibi bir unsuru seçip onu ufak detaylar halinde dışarıda da kullanmayı deneyin...
Fotoğraflar: Decorise

Lichtjuwel - Christoph Seibold
KUMSAL RÜYASI
Ayağınızın altında kumdan bir halı, dalga sesleri eşliğinde yanan meşaleler ve gün batımı… Doğal renginde cilalanmış konforlu bir oturma grubuyla şeffaf beyaz tüller altında bir akşam yemeğine ne dersiniz? Kuma saplanabilen gazlı meşaleler, cam fanuslara dizilen mumlarla hayalinizdeki bahar akşamını keyifle yaşayabilirsiniz.
Fotoğraflar: Tepe Home

Lichtjuwel - Christoph Seibold
NEŞELİ SOFRALAR
Renkli motifler yeni nesil sofra takımlarının vazgeçilmezi haline geldi. Özellikle bahçe, balkon ve teraslarda kullanacağınız yemek takımlarınızı seçerken zarif çiçeklerden ilham alın. Çiçeklerle uyumlu renkteki ekose desenli peçetelerinizi; farklı desenlerin birlikteliğini vurgulayan ‘karıştır&yakıştır’ trendine gönderme yapmak için kullanabilirsiniz.
Fotoğraflar: IKEA

Foto Credits: Westwing

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...