23 Mart 2012 Cuma

İskandinav Konsepti

 İSKANDİNAV KONSEPTİ 

Son yılların yükselen trendi İskandinav tasarımı mobilyalar, şehir yaşamının kalitesini yükseltiyor. BoConcept, ev dekorasyonunu tamamlayan pek çok aksesuarın yanı sıra oturma, yatak ve çalışma odalarını renklendiren, farklılık katan ünlü tasarımcıların mobilyalarıyla bu trendin öncülüğünü yapıyor.
DERİ İLE ETNİK BİRLİKTELİK
 
DERİ İLE ETNİK BİRLİKTELİK
Doğal tonlardaki deriler bu sezon moda sektörü kadar dekorasyon dünyasını da etkisi altına aldı. Tüm yılların eskimeyen malzemesi deri oturma üniteleri evlerde folklorik desenli parlak renklerdeki halılarla kombinleniyor.

MULTİ-FONKSİYON
Yeni nesil kanepelerde genişlik ve konforun yanı sıra işlevsellik ön planda. BoConcept tasarımları arasında bulunan, çift taraflı oturulabilen L kanepeler hayatı kolaylaştırıyor. Aynı zamanda döşemelik kumaşların duman, antrasit ve füme tonları da canlı renklerdeki yastıklara kusursuz fon oluşturuyor.
MODERN AYDINLATMA
MODERN AYDINLATMA
Sıcak sohbetlerin mekanı, evlerdeki buluşma alanları salon ve oturma odalarında büyük ölçekli yerden aydınlatma sağlayan lambaderleri hem lokal, hem de genel aydınlatma sağlamanız için öneriyoruz. Bu aydınlatmaya eşlik eden kahverengi deri döşemeli L kanepe ve beyaz tekli koltuklarla samimi bir ortam yaratmanız mümkün.
BoConcept’in yeni koleksiyonunda yer alan objeler sezonun olmazsa olmaz rengi yosun yeşili; turkuaz mavisi, turuncu, mor ve koyu kırmızı gibi doğal ve canlı tonlarda tasarlanmış. BoConcept’in mağazasında sınırlı sayıda yer alan dekoratif objeler, uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor…

Westwing

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...